Sağlık sektörü dijital dünyada en fazla indexe sahip sektörlerden bir tanesi.

Hedef kitleniz, arama motorlarında veya sosyal medyada sağlık sektörüyle alakalı milyonlarca index içerisinden size ulaşabiliyor mu?

İnsanların doğal tepkimeleri ve kendi katkılarıyla büyüyen milyonlarca sağlık içeriği arasından sıyrılmak ve hedef kitleyi ikna ederek doğru kanala yönlendirmek gerçek anlamda efor ve özveri istiyor.

Monolog Medya olarak sağlık sektörüne özgü fikirlerimiz ve dijital medya planlamalarımızla, müşterilerimizi dijital medyada ulaşılabilir kılıyoruz.


Google Haritalar Servisi’ni web sitesinde kullanan yayıncılar son günlerde “Bu sayfa Google Haritalar’ı doğru şekilde yükleyemedi” uyarısı alıyor. Bu durumun sebebi, Google Developer Console’a getirilen bir dizi yenilik.

Google Haritalar Servisi’ni API aracılığı ile kullanan geliştiriler için 16 Temmuz 2018 tarihinden itibaren sisteme bir ödeme yöntemi eklenmesini şart koştu.


Google geçtiğimiz aylarda SSL sertifikası olmayan web siteleri için bir uyarı yayınlamış ve SSL sertifikası olmayan siteleri “güvensiz” olarak işaretleyeceğini duyurmuştu. Beklenen güncelleme hayata geçirildi. SSL sertifikası olmayan web siteleri Chrome tarayıcılarda, ziyaretçilere güvensiz olarak gösteriliyor.


Daha önce yayınladığımız Eğitim Sektöründe Webin Önemi adlı makalemizde web sitesi eğitim sektöründe neden önemlidir konusunu açıklamaya çalışmıştık.

Bu yazımızda da bir okul web sitesi yazılımının sahip olması gereken standartlara değineceğiz.


İnternetin günümüzde, tanıtım ve pazarlama üzerindeki etkisinin keşfi ile, son dönemlerde oldukça sık duyduğumuz bir kavram; İnteraktif Medya Planlama (İMP).

Eğitim sektörü ise bu kavramı özellikle son iki yıldır keşfetmiş durumda. Sektörün belirli dönemlere sıkıştırılmış tanıtım süreçlerinin, artık bütün bir yıla yayılmasıyla birlikte interaktif medya planlama da büyük önem kazandı.


Ülkemizde dershanelerin, özel okula dönüşüm süreci ve özel okula gitmek isteyen öğrencilere sunulan teşviklerle birlikte, özel eğitim öğretim sektörü oldukça hareketlendi.

Özellikle 2015 yılı itibariyle eğitim sektöründe yaşanan hareketliliğin önümüzdeki yıllarda artarak gelişmesi bekleniyor.